Krachtige merkbeleving in het content platform van modulyss

Een nieuw belevingsplatform voor modulyss. Een online merkbeleving vol inspiratie én informatie waar bedrijven en interieurdesigners het volledige assortiment aan tapijttegels, projecten en ‘moods’ vinden. Een combinatie van creativiteit en functionaliteit in een Drupal website met Drupal commerce integratie.

Klant:

modulyss

Sector:

Textiel, kleding en schoeisel

Inspirerend en informatief content platform

Technisch implementatieplan uitschrijven

In samenspraak met modulyss definiëerde Quest Impact design studio een visie met bijbehorende functionele analyse. Dat goten ze in een gedetailleerd lastenboek met functionele wireframes. Deze onderdelen vormden de basis van het project, samen met de gesprekken tussen EntityOne, Quest Impact design studio en modulyss zelf.

We schreven een implementatieplan voor elk technisch onderdeel waarbij alle elementen glashelder gedefinieerd werden voordat we we startten met de implementatie. Deze technische vertaalslag was essentieel om een project op te bouwen die goed in elkaar zit en die tevens duurzaam is opgebouwd naar de toekomst toe voor verdere uitbreidingen.

De opzet van de website is gebaseerd op modulys categorisatie van productendie als een logische boomstructuur in elkaar zit. Van inspiratie naar informatie. Met bovenaan de collection groups waarbij bezoekers op speelse wijze doorstromen naar de specifieke producten.

modulyss collections pagina

Van inspiratie naar informatie

Modulyss.com inspireert ontwerpers en architecten om esthetische voorstellen te formuleren voor elk project, zonder uitzondering. Op de website vind je alle tapijttegelcollecties, verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en patronen. Interieurarchitecten vinden alle technische informatie over de materialen om mee aan de slag te gaan.

Een pagina is opgebouwd uit verschillende bouwblokken, met foto’s die bezoekers inspireren. Via een doorgedreven linkpatroon surfen ze vlot van een product- tot een toepassingspagina. Overal is de huisstijl en sfeer van modulyss consequent toegepast.

modulyss collections page

Staaltjes bestellen via Drupal Commerce

Dankzij een Drupal Commerce integratie is samples bestellen bovendien makkelijk. Bedrijven, designers en architecten kunnen staaltjes bestellen via de website en zo testen welke stijl en sfeer het beste past. Van kleur, patroon en textuur, de manier om leuke, interessante ontwerpen te introduceren op de bedrijfsvloeren. modulyss overtreft zo telkens de verwachtingen.

Benieuwd hoe jouw merkingbeleving online kan uitgespeeld worden?
Vraag hier je digitaal verhaal aan

Zelf je merkbeleving online uitspelen?