Over EntityOne

Wij zijn EntityOne, een digitale studio met een hart voor Drupal én onze collega's natuurlijk maar.. dat wist je nu waarschijnlijk wel al!

Werken bij EntityOne

Wie zijn we bij EntityOne?

Wij zijn geen jong en vooral geen dynamisch bedrijf, want elk bedrijf beweert dat te zijn. Wij zijn een bedrijf met een kleine hoek af.. maar in de goeie zin! Je hebt hier ook totaal geen hands-on-mentaliteit nodig, je moet geen ninja developer of rockstar marketeer zijn want wij weten zelf niet goed wat we daar precies moeten onder verstaan.

Wat we wel weten is dat wij een bedrijf zijn dat open staat voor de mening van haar werknemers. We geloven in transparantie en proberen elke dag het beste uit je naar boven te halen.

Onderdeel van make it fly

Samen met onze collega's bij Duo, Nascom, Corecrew en Mediasoft vormen we make it fly. Een digitale dienstengroep dat zich focust op haar unieke positie tussen business en IT, met een stevige nadruk op bedrijfsintegraties, waarbij digitale vraagstukken van klanten van A tot Z op maat worden uitgewerkt. 

Met een team van meer dan 80 experten met een uitgebreide knowhow, zijn we gevestigd in Genk, Brugge, Gent en Kortrijk.

EntityOne Teambuilding Secret Santa

Burn-out en Bore-out preventie

VOKA Welt Awards

VOKA Welt wil ondernemingen ondersteunen in de ontwikkeling van een toekomstgericht talent- en opleidingsbeleid, met een focus op werkplekleren. 

Bij EntityOne zijn we hier een enorme voorstander van. Het bewijs hiervan zijn de twee Welt awards die we al hebben mogen ontvangen en waar we terecht trots op zijn.

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?