Front-end ontwikkeling in React, Vue of Angular

Of je nu zelf al een design hebt of wij een ontwerp aanleveren, onze front-end developers vertalen je website met liefde en oog voor detail naar een performante & interactieve ervaring.

Benieuwd naar deze unieke technologie? Start jouw user-friendly website

Front-end ontwikkeling in React, Vue of Angular

Voordelen van front-end ontwikkeling

Maakt je platform gebruiksvriendelijk
Zorgt ervoor dat je pagina's snel laden op alle toestellen
Creëert een duidelijke logica van informatie en interactie
Zorgt voor een natuurlijke, unieke gebruikservaring

Wat is front-end ontwikkeling?

De front-end developer bouwt en decoreert de ‘etalage’ van je website. Eentje die je bezoekers prikkelt, verleidt en converteert. Daarvoor vertalen ze je webdesign of grafisch ontwerp naar een technisch ijzersterk geheel, inclusief interacties en visuele effecten. Met oog voor gebruiksvriendelijkheid. Zo herkennen je bezoekers je merk, voelen ze er zich thuis en vinden ze er vlot hun weg.

Ontwikkelen met React, Vue & Angular

Met front-end spitstechnologieën zoals React, Vue of Angular is je project een waar plezier in gebruik, en krijgen je gebruikers een unieke ervaring. Gebruiksvriendelijkheid, snelheid en toegankelijkheid zijn beter dan ooit. Op alle mogelijke toestellen, van een mobiele telefoon tot een televisie. 

Wat zijn React, Vue en Angular?

React, Vue en Angular zijn front-end frameworks die je Drupal platform visueel interactiever, intuitiever en dynamischer maken. Concreet creëren deze talen een duidelijke logica in je website of webshop:

  • Wat moeten je buttons exact doen
  • Vanwaar moet de data komen
  • Hoe moet de data worden gebruikt?

De content op je Drupal platform reageert vervolgens dynamisch, de layout wordt aangepast of elementen veranderen op basis van de code en flow die we voor je schreven.

Waarom of wanneer gebruik je React, Vue en Angular?

Applicaties en progressive web apps - waarvoor de pagina niet telkens moet herladen -  lijken mee te denken met de gebruiker waardoor de interactie met de gebruiker natuurlijker aanvoelt. React, Vue en Angular spelen bovendien perfect in op de laadsnelheid van je project en zijn kostenbesparend omdat ze gebaseerd zijn op een herbruikbare componenten-structuur. 

Een single page application?

Is er veel interactie vereist met je gebruiker én een snelle reactie van de user interface nodig (zoals een interactieve kaart of configurator), dan implementeren we een single page application. Resultaat? Je gebruiker ondervindt een goede user experience en de pagina moet niet telkens herladen.

Heb je nog vragen over of interesse in onze Front-end ontwikkeling?