Kamperen begint bij Vlaamse Kampeertoeristen!

Vlaamse Kampeertoeristen wil je graag ondersteunen in raad en daad bij het kamperen! Ontdek de verzekeringen, het maandblad, de begeleide kampeerreizen en alle ledenvoordelen op hun splinternieuw Drupal platform.

Klant:

Vlaamse Kampeertoeristen

Sector:

Ontspanning, cultuur en sport

De uitdaging

EntityOne kreeg het vertrouwen van Vlaamse kampeertoeristen om de bestaande Drupal 7 website te analyseren en te herwerken naar een nieuw vormgegeven, duurzaam Drupal 9 platform.

Onze oplossing

Het performante webplatform werd uitgetekend gedurende een discovery phase waarin we alle noden in kaart brachten voor de diverse doelgroepen van VKT.

Dit werd vertaald naar wireframes waarin alle pagina's structureel vorm kregen, en alle acties en ingangen gedefinieerd werden. Eens deze structuur goed zat werd het design aangepakt in enkele workshops en werd tenslotte het Drupal 9 platform gebouwd.

Vlaamse kampeertoeristen kan in het nieuwe platform op een gebruiksvriendelijke manier nieuwe attractieve pagina's aanmaken en bewerken. Daarnaast is er een geautomatiseerde flow voor nieuwe ledenaanvragen en bouwden we een dashboard voor de VKT leden die alle voordelen digitaal samenbrengt.

Vlaamse Kampeertoeristen - Wireframe
Vlaamse Kampeertoeristen - Design
Vlaamse Kampeertoeristen - Design
Vlaamse Kampeertoeristen - Design
Vlaamse Kampeertoeristen - Design
Vlaamse Kampeertoeristen - Teaser

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?