Discovery Phase

In een Discovery phase analyseren we de situatie van je idee of uitdaging. Vervolgens zoeken we hoe je Drupal platform daarop inspeelt. Dat levert je oplossingen op waarmee je je bedrijfsdoelen realiseert.

Discovery wat?

In dit proces bespreken we onder andere de bedrijfsdoelstellingen, de behoefteanalyse van je doelgroep(en), de projectomvang, de succesfactoren van het project.

Dit alles binnen de mogelijkheden van time-to-market (timing), het budget en de minimum gewenste functionaliteiten om waarde te creëren voor de gebruiker.

Bovenstaande zaken zijn cruciaal voor een kwalitatieve uitwerking van jouw project.

Failing to plan, is planning to fail

Op basis van onze jarenlange expertise helpen wij je idee uitschrijven naar een concreet project plan met als hoofddoel resultaat.

We stellen tools en technieken voor die jij misschien nog niet kent. We gidsen je door de mogelijkheden en laten onmiddellijk weten wat makkelijk en wat moeilijker uit te voeren is aangezien dit invloed heeft op de timing en jouw budget. Dit zorgt ervoor dat de juiste prioriteiten gekozen worden.

Een uitgeschreven plan van aanpak

Het resultaat is een uitgeschreven plan van aanpak.

Je ontvangt een beschrijving van de onderliggende technologie(ën) om jouw project uit te werken. Als Drupal specialist richten we ons hiervoor op Drupal. Per project kunnen er echter speciale noden zijn waardoor we extra technologieën toevoegen.

Vinden we mekaar daarna rond onze gedetailleerde offerte, dan kunnen wij zorgen voor:

  • Wireframing
  • Prototyping
  • User Experience
  • Design
  • Implementatie van bovenstaand in Drupal

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?