Wereldwijd platform verhoogt bioveiligheid

Biocheck.UGent is een tool ontwikkeld door de faculteit Diergeneeskunde. Het geeft pluimvee-, rund- en varkensbedrijven wereldwijd een beter zicht op de bioveiligheid in hun bedrijf. Voor een nog betere online ervaring en veiligheid vroeg Biocheck.UGent om een gebruiksvriendelijke website, in meerdere talen, met een intuïtieve survey tool.

Klant:

Biocheck UGent

Sector:

Biotechnologie

Complex project op maat

Biocheck.UGent vroeg om een online platform waar ze zelf makkelijk vragenlijsten aanmaken en toevoegen, inclusief gegevensvalidatie, puntenberekening en bijbehorende adviezen. Die moesten bovendien bruikbaar en raadpleegbaar zijn in externe systemen via een API. Veel vragen waarvoor we met plezier oplossingen voorzagen. Daarom maakten we een checklist waaraan het nieuwe platform moest voldoen:

  • Performante website die gebruiksvriendelijkheid garandeert en alle data uit de surveys capteert en bewaart
  • Vlot survey systeem die, gekoppeld met een API, vragenlijsten, scores en adviezen via andere kanalen beschikbaar maakt
  • Nieuwe functionaliteiten voor betalende gebruikers

Efficiënte Drupal website

Meertalige website en surveys

Bovenal was het belangrijk dat het nieuwe Drupal platform wereldwijd beschikbaar was. Daarom ontwikkelden we alle functionaliteiten met meertaligheid in het achterhoofd. Zo kan ieder pluimvee-, rund- en varkensbedrijf zijn bioveiligheid opvolgen en verbeteren.

Accuraat resultaat

Een performante website, gebruiksvriendelijke survey systeem en een handige API. Dat maakte het Drupal project voor Biocheck.UGent krachtig, efficiënt en duurzaam. Wil je zelf je Drupal platform vernieuwen, laten maken of optimaliseren? Neem dan gerust contact op. Onze developers en designers staan voor je klaar.

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?