Samenwerken met remote developers

Websites en webshops zijn nu meer dan ooit cruciaal voor het succes van je bedrijf. Hoe beschik je over de juiste expertises zodat je Drupal platform blijft presteren? Het antwoord: met ‘remote developers’.

remote developers entityone

Wanneer je werkt met remote developers

Haal je de juiste expertise in huis
Verbeter je de productiviteit van je team
Maak je het ontwikkelingsproces efficiënt
Optimaliseer je je Drupal project

Developers die je van op afstand ondersteunen

Je websitewebapplicatie of webshop is het belangrijkste kanaal waarmee klanten je online vinden. Developers zorgen ervoor dat die blijft werken, veilig en gebruiksvriendelijk is. Ze spelen een sleutelrol in je online succes.

Omdat websites zijn gebouwd via online platforms zoals Drupal, kunnen developers volledig op afstand werken.  Zo kunnen ze makkelijker vragen stellen aan de collega-experts in hun team en ontvang jij snel en kwalitatief het gewenste resultaat.

Consultants die bij jou ter plaatse werken vragen immers een grotere investering qua tijd en kosten. Dan is een remote developer voordeliger omdat die zich niet moet verplaatsen en kan werken wanneer je hem nodig hebt.

Wat kan een developer van op afstand voor je doen?

Websites zijn vandaag heel complex. En experts beschikken over de kennis waarmee je je website vernieuwd, verbeterd of onderhoud. Experts die je met hun specialiteit ondersteunen, voor back-end en front-end ontwikkeling.

Zo kan je externe developers inschakelen voor een eenmalig project, zoals een website, webpagina’s of landingspagina’s bouwen, wat kostenbesparend werkt. Of je kan een externe developer gebruiken die je website continue onderhoudt en optimaliseert. Dat levert je een efficiënt optimalisatieproces op.

EntityOne, een Drupal bureau met +20 Drupal experts, biedt je een gespecialiseerde developer aan die je voor een bepaalde periode ondersteunt. Zowel de oorspronkelijke opdracht als ondersteuning na oplevering horen daarbij. Bevat de opdracht vertrouwelijke informatie? Via een Non-Disclosure Agreement (NDA) behandelen we je Drupal project in alle vertrouwen.

Voordelen van een remote developer

Meer talent aantrekken

Een van de grootste voordelen is dat je het juiste talent aan je team toevoegt. Door samen te werken met EntityOne huur je een geschikte en ervaren developer voor je bedrijf in. Daarmee verrijk je je eigen team met de expertise en kennis waarmee je je website optimaal aanpakt.

Expertise

De developers van EntityOne beschikken over jarenlange ervaring. Via verschillende projecten, vergelijkbaar met die van jou, weten ze meteen wat ze moeten doen. Zo werken ze efficiënt, zelfs wanneer je dringend iets nieuws nodig hebt voor je website of wanneer de deadline nadert. Altijd leveren ze een topproduct af.

Efficiëntie en productiviteit

Huur je een developer van EntityOne, dan geniet je mee van de systemen, tools en kennis waarover we beschikken. Dat verbetert de productiviteit van je team, maakt het ontwikkelingsproces efficiënt en zorgt ervoor dat je het gewenste resultaat ontvangt. Met respect voor de vooropgestelde tijdlijn.

Kwaliteit

Via ‘quality assurance’ en ‘testing’ controleren we samen het product zo vaak als nodig en sturen we het bij zodat je het het perfecte product ontvangt.

Beschikbaarheid

Je kan onze externe developers altijd bereiken. Ze zijn flexibel en beschikbaar via telefoontjes, e-mails of andere communicatiekanalen zodat je snel met hen kan praten over updates of vereisten. Dit is een van de belangrijkste eigenschappen van een externe ontwikkelaar.

Sterke bedrijfscommunicatie

Omdat externe bedrijven vaak afhankelijk zijn van schriftelijke communicatie in plaats van face-to-face communicatie, hebben werknemers en managers de neiging om taken gedetailleerder te beschrijven om duidelijker te zijn over het eindresultaat waarnaar ze op zoek zijn. Bovendien vermindert het ook de aansprakelijkheid door alles op papier te hebben.

Wat kost een remote developer?

Afhankelijk van jouw project en noden kan je een remote developer inschakelen per uur of fixed price. Indien per uur kan het per halve dag omdat er geen verplaatsingen nodig zijn. Onze developers kunnen dus heel flexibel werken, iets dat niet kan met vaste consultancy ter plaatse. Verder hangt hangt de prijs af van het profiel dat je nodig hebt. Een gemiddelde prijs geven gaat dus niet.

Klaar om een externe developer in te schakelen?

EntityOne ondersteunt graag je website, webapplicatie of webshop. Met de juiste profielen versterk je je inhouse development team en optimaliseer je je website. Daarvoor werken we graag met je samen. We helpen je graag verder dus bel ons gerust op, stuur een e-mail of chat via Benny.

Benieuwd naar onze remote developers?