make it fly in sportoutfit naar Domein Puyenbroeck

Op een zonnige vrijdagochtend trokken verschillende auto’s (én fietsen!) vanuit Brugge, Genk, Kortrijk en Gent richting het mooie Wachtebeke. De jaarlijkse teambuilding van make it fly stond op de planning en het beloofde een stevige editie te worden. 

make it fly groepsfoto

Op een zonnige vrijdagochtend trokken verschillende auto’s (én fietsen!) vanuit Brugge, Genk, Kortrijk en Gent richting het mooie Wachtebeke. De jaarlijkse teambuilding van make it fly stond op de planning en het beloofde een stevige editie te worden. 

make it fly teambuilding groepsfoto

Goed begonnen is half gewonnen

De volledige teams van Duo, Nascom, Corecrew, Mediasoft en EntityOne hadden hun strakste sportkleren aangetrokken. We hadden er zin in! Maar vooraleer we er in konden vliegen (see what we did there 😉), kregen we een prachtige make it fly trui aangemeten. Daarna werden onze buikjes gevuld met een heerlijk ontbijt, terwijl we zaten te blinken in ons make it fly tenue. Verse koffie kon hier uiteraard niet in ontbreken. 

Om onze omvangrijke groep op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes, startte onze CEO Mathieu Cardinael met het delen van de laatste toekomstplannen en mochten we ook enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Altijd fijn wanneer onze bende nieuwe experts mag begroeten. 

make it fly teambuilding sfeerfoto

Smeer die kuiten maar in!

Nadien was het tijd om in actie te schieten. Om vreselijke keuzestress te besparen, werden we op voorhand in groepen verdeeld. Op de planning stond: 

  • Golfen 
  • Laser kleiduifschieten 
  • Schapen drijven 

Je leest het goed: schapen drijven. Een herder liet ons, samen met zijn border collie 'Roy', zien hoe je een groepje schapen op een vlotte manier van punt A naar punt B kon drijven. Fluitje van een cent. Toch? Waar de hond op eigen houtje op een kleine minuut tijd de klus kon klaren, was er bij ons toch écht wel sprake van een teambuilding. Zonder elkaars hulp stonden we er wellicht nog steeds de schapen te drijven. 

Om de competitiegeest goed scherp te houden, werden er voor de drie spelen winnaars geselecteerd. Zij mochten genieten van een heerlijke doos pralines. Proficiat! 

Teambuildings van make it fly voelen toch altijd wel een beetje als Kerst aan. Stiekem kijk je er het hele jaar naar uit en begint het aftellen opnieuw zodra het afgelopen is.
make it fly teambuilding sfeerfoto

Ter fiets, ter kano of met de boog

De weergoden waren ons die dag zeer gunstig. We mochten genieten van de zalige zon op ons gelaat en het water lonkte. De echte waterratten kozen dan ook voor een tochtje met de kano, terwijl anderen de mountainbikes opzochten. De competitiebeesten onder ons speelden met volle overgave een potje targetschieten. Het werd een middag vol gelach, gebrul en plezier. 

De officiële teambuilding werd beëindigd met verfrissend drankje in de sportbar van Domein Puyenbroeck, maar daar eindigde deze jolige dag voor ons niet. Een groot deel van de make it fly groep trok richting Gent om met z’n allen te genieten van een stevig bord ribbetjes (of een vegetarisch alternatief 😁). 

Sommigen onder ons hadden de dag nadien flink wat last van spierpijn, maar wat hebben we genoten!

Zin om ons team te vervoegen?