Sociale media

EntityOne Sociale media

Sociale media

"Go where the users are." klinkt het. Online betekent dit Sociale Media. We integreren de site op verschillende manieren.

Eerst en vooral is het er het klassieke delen: icoontjes van de verschillende media om de huidige pagina op te delen.

Daarnaast kunnen we ook content automatisch delen op de eigen pagina's (zie ook Integratie met tools) of Facebook comments gebruiken.

Facebook

Facebook is het grootste platform waarmee we kunnen integreren. Binnen dit platform is het mogelijk om content te delen in 2 richtingen, nl. info van Facebook halen en info op Facebook zetten. Tevens is het mogelijk om comments op de site te koppelen en zelfs heuse Facebook Apps te bouwen.

Veel hangt af van je doelpubliek en in welke mate ze actief zijn op Facebook.

Twitter

Twitter is vooral interessant om te gebruiken bij bepaalde gelegenheden of evenementen. Content met een bepaalde hashtag kan gevolgd worden en weergegeven worden op de site (eventueel mits moderatie).

LinkedIn

LinkedIn is het meest zakelijke netwerk en wordt dan ook voornamelijk gebruikt in B2B omgevingen. De integratiemogelijkheden zijn iets beperkter, maar het is zeker de moeite waard om het te gebruiken wanneer je actief bent in B2B of op zoek bent naar nieuwe werknemers.

Pinterest

Pinterest is vooral rond foto's opgebouwd. Hiervoor zijn de juiste META tags heel belangrijk. Zit jouw website in de creatieve of toeristische sector, dan is Pinterest het platform bij uitstek. In België is dit platform traag op gang gekomen maar nu is het één van de snelste groeiers.

Andere

Er zijn nog heel wat andere Sociale Media, afhankelijk van jouw sector bekijken we de noden en integreren we waar nodig. Dankzij de Integratie met tools gaat dat doorgaans heel vlot.

 

Leer meer over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief