Je kan bij ons terecht voor

wat doen we

Je kan bij ons terecht voor

Bij ons kan je terecht voor Web, Mobile, Strategie & Marketing en Design. We gebruiken voor al onze diensten Drupal.

 

Web

Wij bij EntityOne staan bekend om de goede kwaliteit die wij afleveren. Ons doel is jouw website naar een hoger niveau te tillen. Aan de hand van verschillende efficiënte tools zorgen wij ervoor dat jouw website 'on point' komt te staan. Door gebruik te maken van een intranet kunnen we op een transparante manier werken. De klant kan alles op de voet volgen en op elk moment van het proces aanpassingen doen. Wij ondersteunen de klant ook in hun keuze van strategie en marketing.

Kortom, het team van EntityOne doet meer dan enkel jouw website maken. Wij proberen met onze creativiteit en technische kennis het totaalplaatje van jouw onderneming te laten kloppen!

Leer meer over Web bij EntityOne.

Contacteer ons

Wij geven je graag een demo of meer info!

Mobile

Vandaag de dag wordt er ook enorm veel aandacht gespendeerd aan de mobile part en dat is bij EntityOne niet anders. Door gebruik te maken van Drupal proberen wij bij EntityOne de perfecte, maar tevens functionele mobile app voor jou te creëren. Net zoals bij de websites die wij ontwikkelen, zijn deze gebruiksvriendelijk en is het eenvoudig om de inhoud te beheren.

Leer meer over Mobile bij EntityOne.

Community

Wij zorgen niet alleen voor onze klanten, we zijn ook actief in de Community.

Ontdek onze labs pagina

Strategie & Marketing

Bij EntityOne zijn we er ons van bewust dat het om zoveel meer draait dan enkel het ontwikkelen van websites en mobiele applicaties. Daarom steunen we onze klanten graag met technische expertise op vlak van strategie en marketing. Door gebruik te maken van meerdere tools en strategieën proberen we meer traffic en naambekendheid te creëren voor onze klanten. Daarnaast zijn we trots op onze samenwerking met verschillende marketing- en communicatiebureaus. 

Leer meer over Strategie & Marketing by EntityOne.

Design

Ook het visuele aspect is zeer belangrijk. Zowel bij websites, webapplicaties en gewone apps wordt desgin bij ons hoog in het vaandel gedragen. Bij EntityOne staat er een team van grafische designers klaar om aan jouw wens te kunnen voldoen. Enerzijds moet de site gebruiksvriendelijk zijn, anderzijds proberen de designers het design van de site te maken zodat het past met de huisstijl binnen het bedrijf. 

Naast online, moet een onderneming ook offline een consistente stijl hebben. Daarom hechten wij bij EntityOne ook veel belang aan de keuze van de juiste drukker. Deze zal jou bijstaan bij de keuze van het juiste drukwerk!

Leer meer over Design bij EntityOne.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief