Je kan bij ons terecht voor

wat doen we

Je kan bij ons terecht voor

Bij ons kan je terecht voor Web, Mobile, Strategie & Marketing en Design. We gebruiken voor al onze diensten Drupal.

 

Web

We bouwen alles zolang het maar in een browser werkt! In de eerste plaats zijn dat natuurlijk Drupal websites, maar ook voor intranet/extranet en webapplicaties kan je bij ons terecht. We volgen het volledige traject: Analyse, Webdesign, UX/UI, Drupal configurationCustom development en support. We ondersteunen ook in Strategie & Marketing.

Leer meer over Web bij EntityOne.

Contacteer ons

Wij geven je graag een demo of meer info!

Mobile

Mobile apps bouwen we in Cordova: web-technologie gebundeld als App in de App Store of Google Play. Als Backend gebruiken we steeds Drupal. Zo is de inhoud van de app gemakkelijk te beheren vanuit een browser.

Leer meer over Mobile bij EntityOne.

Community

Wij zorgen niet alleen voor onze klanten, we zijn ook actief in de Community.

Ontdek onze labs pagina

Strategie & Marketing

We maken graag gebruik van onze ruime ervaring in het bouwen van doeltreffende website in verschillende sectoren. We ondersteunen interne en externe marketing door het inzetten van verschillende tools en strategieën zoals Zoekmachine optimalisatie, Nieuwsbrieven, Marketing automation, Wedstrijden en Digitale strategie.

Wij zijn de technische partner van verschillende Marketing- en Communicatiebureau's!

Leer meer over Strategie & Marketing by EntityOne.

Design

Een technisch pareltje komt maar tot z'n recht in een mooi design. Fantastische content is maar nuttig bij een gebruiksvriendelijke website. Daarom is de helft van ons team bezig met de frontend en design van de websites en apps!

We richten ons voornamelijk op Webdesign, maar een mooie website begint bij een goede Huisstijl en daar hoort natuurlijk ook Drukwerk bij. Daarom hebben we talent in huis om ook hier mooie resultaten te leveren.

Leer meer over Design bij EntityOne.