Waarom met EntityOne werken?

waarom entityone

Voor EntityOne kiezen is kiezen voor zekerheid, transparantie en gerichte oplossingen.

Je zal er waarschijnlijk niet van opschrikken dat meer dan 50% van de IT-projecten falen. Bij websites en apps is dat niet anders. De grootste oorzaak van het falen is slechte communicatie tussen de gebruikers en de ontwikkelaars.

Wij pakken dit probleem aan met:

Wij leveren kwaliteit door focus op Drupal:

Scrum

Bij EntityOne werken we volgens de Scrum-methodologie. Dankzij sprints van twee weken spelen we kort op de bal en kunnen we eventuele problemen snel achterhalen én oplossen. Elke ochtend komt het team samen en reageert iedereen op twee kernvragen: “Wat heb je gisteren gedaan?” en “Waar ga je vandaag aan werken?”. Zo zien we of we op de goede weg zijn. Na iedere sprint leveren we aan de klant telkens een afgewerkt deel. Lees op onze blog meer over hoe wij met Scrum werken.

Transparantie

De meest gestelde vraag van een klant aan een webontwikkelaar is: "Wat is de status van?". De volgende vraag is: "Zit het budget nog on track?". Wij kunnen op beide vragen antwoorden via ons intranet. Alle taken worden nauwkeurig bijgehouden per project. Met onze Bubbletimer (time-tracking systeem), houden we per kwartier bij aan welke taak er wordt gewerkt. Zo weet de klant perfect wat er precies wordt gefactureerd. Transparant én efficiënt!

Correcte tools

"A man is only as good as his tools." Daarom investeren we voortdurend in het gebruik van de beste tools voor onszelf en voor onze klanten. We gebruiken Slack voor interne communcatie, Git voor versiebeheer, Sketch voor webdesign, etc. Waar de tools tekort schieten bouwen we er zelf. Zo komen bug reports binnen via Bugherd, maar beheren we ze via ons intranet.

Het is enkel door deze continue verbetering en investering dat we de beste partner kunnen blijven.

Met EntityOne mag je zeker zijn dat er aan je project wordt gewerkt met de nodige expertise. Maarten De Block, zaakvoerder van EntityOne, is namelijk auteur van het boek “Kickstart Drupal 7” en "Handboek Drupal 8". Ook is hij medeoprichter van de Belgische Drupal User Group.

Waarom Drupal?

Wij maken gebruik van Drupal omwille van zijn flexibiliteit en openheid. Drupal is een open source contentmanagementsysteem waar wereldwijd door duizenden ontwikkelaars voortdurend aan wordt gewerkt. Dit betekent dat de software continu wordt verbeterd en up-to-date gehouden. Nieuwe functionaliteiten en nieuwe versies van de software zijn altijd onmiddellijk beschikbaar.

“Open source” betekent ook geen vendor lock-in. Dit wil zeggen dat je niet afhankelijk bent van één leverancier.

Met Drupal hoeven wij ook niet telkens het warm water opnieuw uit te vinden. Er zijn heel veel modules beschikbaar die vaak tot 95% van de gevraagde functionaliteit dekken. De focus verschuift zo naar wat jou online anders maakt en hoe jouw onderneming zich online het best kan voorstellen.

Waarom enkel Drupal?

Om je als klant met de beste expertise vooruit te helpen leggen we bij EntityOne de focus enkel op Drupal. Niet omdat we andere systemen niet goed vinden, maar omdat we vinden dat je niet in alles goed kan zijn.

Met Drupal kunnen we heel veel verschillende dingen doen, maar we kunnen ze enkel efficiënt doen als we er ons op focussen.

We dragen de Drupal-community een warm hart toe

Wanneer je kiest voor EntityOne steun je ook de Drupal-community. Tijdens en na de werkuren steken wij veel tijd en middelen in de bijdrage aan bestaande modules (patches), het ontwikkelen van nieuwe modules (contrib) en het antwoorden op vragen van gebruikers (Drupal Answers).

Daarnaast steunen we ook ondernemers in ontwikkelingslanden aan de hand van het platform Kiva.

Op onze labs pagina zie je een overzicht van onze activiteit in de community.

Neem een kijkje op onze Labs pagina

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief