Voor IT-managers

EntityOne voor IT-managers

Contacteer ons

Wij geven je graag een demo of meer info!

Volledige ondersteuning

Wij ontwikkelen en onderhouden de website voor jouw organisatie zonder de IT extra te belasten. Maandelijks doen we een check-up van de site om zeker te zijn dat alles loopt zoals het hoort. Ons support team is steeds telefonisch en per mail beschikbaar voor problemen gemeld door gebruikers.

We gebruiken ook een geavanceerde bugtracking tool om alles bij te houden.

Open Source

Drupal is volledig open source. Niet enkel de software zelf, maar ook alle onderliggende technologieën (PHP, Apache, MySQL) zijn vrij beschikbaar. Zo blijf je steeds de controle houden over de data van de website.

Wij geven de IT altijd de login gegevens van de SFTP (bij voorkeur via SSH-sleutel) en de admin account van Drupal. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat er niet meer kan ingegrepen worden.

Snel

Dankzij Drupal 8 en PHP 7 wordt de website heel snel ingeladen. Er zijn heel wat caching technieken die kunnen worden toegepast in samenspraak met de IT. Zo doen we regelmatig implementaties met Varnish, Memcache, Apache Solr, etc. 

Veilig

Open source wordt soms als onveilig beschouwd omdat iedereen op zoek kan gaan naar bugs in de broncode. Drupal heeft echter een heel goed track record wat dit betreft. Laatste echt grote bug is al van oktober 2014 - 'Drupalgeddon' - geleden! Er is een actief Security Team dat constant zoekt naar kwetsbaarheden en er verschijnen heel regelmatig updates.

Intern dragen wij ook ons steentje bij. Wij hebben bijvoorbeeld geen hergebruik van wachtwoorden (alles wordt gegenereerd door LastPass), wij verbinden enkel via SSH sleutels naar de SFTP en gebruiken HTTPS waar mogelijk.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief