Voor Beslissingsnemers

EntityOne voor Beslissingsnemers

Contacteer ons

Wij geven je graag een demo of meer info!

Zekerheid

De website van de organisatie of het project is vaak van kritisch belang voor het slagen ervan. Maar hoe weet je dat je met een betrouwbare partner in zee gaat?

Wij hebben het vertrouwen gekregen en - belangrijker - blijven het krijgen van partners zoals Medialaan, TVH, Telenet, Vlaamse overheid, gemeente Knokke-Heist en nog veel meer.

We doen dit door een uitgekiend systeem te hanteren waarbij we alle binnenkomende feedback verwerken en op een transparante manier te werk gaan daar waar communicatie met de klant cruciaal is. 

Deze goede afspraken zorgen voor goede vrienden, ook op lange termijn.

Bovendien heb je met Drupal geen “vendor lock-in”. Het is steeds mogelijk om bij een andere partner aan te kloppen om de website over te nemen.

Meer omzet

Technologie is continu in beweging. Iedere maand is er wel iets nieuws waarmee je de omzet van je organisatie kan verhogen. EntityOne volgt de technologische veranderingen op de voet en geeft gericht advies aan jouw interne of externe marketeers. Zo blijf je de concurrentie makkelijk een paar stappen voor. 

Kostenreductie

Drupal is Open source! Dit betekent dat er geen licentiekosten worden betaald. De enige terugkerende kosten zijn hosting en onderhoud.

Opvolging

De Open source gedachte trekken we ook door in onze bedrijfsvoering. We zijn steeds transparant naar onze klanten toe door het gebruik van SCRUM en ons intranet. Hierdoor is de vooruitgang van het proces én het budget steeds op de voet te volgen door de klant.

Iedere 2 weken zitten we ook samen met de projectverantwoordelijke - in real life of online - om de vooruitgang te bespreken en de prioriteiten te bepalen voor de komende 2 weken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief