NXT-PRO, Rebranding en ontwikkeling website

header NXT-PRO

NXT-PRO, Rebranding en ontwikkeling website

Design
Theming

NXT-PRO is een toekomstgerichte organisatie met een passie voor de training en coaching van professionals met ambitie. Gegroeid uit de B2B-poot van SYNTRA Midden-Vlaanderen hebben ze heel wat ervaring in opleiding.

De organisatie biedt een erg brede waaier opleidingen aan en legt de nadruk op bijscholingen, het aanleren van extra vaardigheden om verder te geraken in de carrière. Ze richt zich zowel tot werknemers als tot werkgevers die niets dan voordeel hebben bij beter opgeleide medewerkers.

Voor hun nieuwe website klopten ze bij ons aan, ze wilden een aantrekkelijk ogende site die heel erg up-to-date moet zijn. Onze designers zijn in dat eerste zeker geslaagd - maar oordeelt u vooral zelf - en de back end ontwikkelaars hebben via API de koppeling gemaakt met de eigen NXT-PRO databank van opleidingen om die automatisch te importeren. 

Koppeling NXT-PRO back end

Alle opleidingen die NXT-PRO aanbiedt zijn beschikbaar in hun eigen back end systeem. Om redundante data en een hoop extra werk te vermijden, hebben we besloten om alle opleidingen en cursussen vanuit de back end dagelijks te synchroniseren op de website. Bezoekers die willen inschrijven of een offerte voor een opleiding willen aanvragen, worden op hun beurt weer doorverwezen naar het - reeds bestaande - 'dispatch' systeem van NXT-PRO dat dit afhandelt.

Deze aanpak heeft er voor gezorgd dat we met minimale inspanningen een maximale hoeveelheid aan functionaliteit hebben kunnen afleveren.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief