EntityOne - Redesign van de website

EntityOne - Redesign van de website

EntityOne - Redesign van de website

Drupal 8 werd geboren en we gingen er onmiddellijk mee aan de slag. Met de stable release van Drupal 8 gaven we onze website meteen een makeover waar we trots op zijn!

Onze doelstelling was om meer verkoop uit onze website te halen door de website beter navigeerbaar te maken met zo weinig mogelijk kliks, en om een uitgebreid aanbod aan referenties aan te bieden.

Onze 4 doelgroepen

Doelgroep

Het was voor ons al vrij snel duidelijk dat we 4 verschillende doelgroepen zouden aanspreken met onze website, elk met hun eigen specifieke doelen en verwachtingen.

Zo hebben we wat we doen en waar we voor staan samengevat in 1 kort en krachtige zin, en hebben die als header op onze website geplaatst. Zo weet de bezoeker meteen waar we voor staan.

Daaronder hebben we 4 ingangen, met achterliggende pagina's, voor onze verschillende doelgroepen voorzien. Hier krijgt men telkens specifiek meer uitleg over wat we voor hen kunnen betekenen.

Wat doen we?

Wat we doen wilden we niet enkel tonen aan de hand van de logo’s van onze klanten maar ook door case studies, referenties en reacties aangeleverd door onze klanten. Op onze homepage krijg je er enkele te zien.

Naast het werk voor onze klanten houden we ons ook bezig met het bijdragen van modules, patches en documentatie in de Drupal community. Dit werk hebben wij vertaald naar een "Community timeline" die al onze activiteiten chronologisch afbeeldt.

EntityOne Referenties & Labs

Het design

Het design moest verfrissend en nieuw zijn, passend binnen de bestaande huisstijl.

We beslisten om te werken met het door google gemaakte “Material Design”.

De blokken-structuur die afkomstig is uit deze designprincipes is zeer herkenbaar en duidelijk. Ook werd er aandacht besteed aan de kleine details zoals knoppen, witruimtes en formulieren. Material design zorgt hier voor gebruiksvriendelijke elementen op alle devices.

Verder moest er rekening mee gehouden worden dat meteen duidelijk werd op de website wat we voor onze klanten kunnen doen. Hiervoor hebben we een simpele en strakke header ontworpen met onze core business uitgelegd in één zin.

EntityOne homepage

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief