Op Maat

op maat

Op Maat

Van een louter informatieve rechttoe-rechtaan website tot een zeer complex en veeleisend opzet:
Bij EntityOne kunnen we het bouwen.

We beginnen bij voorkeur met een Discovery Phase, waarbij we met de klant het project volledig analyseren. De neerslag daarvan is een document dat als basis dient voor de ontwikkeling (geen vendor lock-in, je kan ermee naar een andere ontwikkelaar stappen).

Vinden we mekaar daarna rond onze gedetailleerde offerte, dan zorgen we voor:

  • Wireframes
  • Designs
  • Theming
  • Back end ontwikkeling
  • Opleiding en documentatie
  • Tenslotte volgen we verder op met support en onderhoud

Elk van deze stappen kan ook apart: heb je bijvoorbeeld zelf designs, dan gaan we daarvan uit - dat gebeurt trouwens bij de helft van de opdrachten.

Ons echt leren kennen?

We gaan verder dan websites

We realiseerden bijvoorbeeld een volledige planning- en productietool voor houtschaverij Lenzo. Dat is helemaal niet publiek en je zou eerder verwachten dat het een stand-alone, lokaal netwerk oplossing zou zijn. Toch is ook dat Drupal. En het werkt perfect, op alle toestellen, voor iedereen.

Voor een zand- en grinthandel bouwen we de koppeling tussen de weegbrug en een facturatieprogramma, zodat de klantenadministratie voortaan geautomatiseerd kan verlopen. Ook dat is Drupal.

Is er niet onmiddellijk een nieuwe realisatie nodig maar zoek je support voor je bestaande site, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres - we hebben speciaal daarvoor recent een dedicated support team opgericht. We staan steeds open voor nieuwe, boeiende, tot de verbeelding sprekende uitdagingen.

We zetten graag onze tanden in opdrachten waar andere web-agencies al eens wat voorbehoud tegen durven maken.

Heb je een project?
Kom praten
We kunnen het bouwen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief