Integratie met tools

EntityOne Integratie met tools

Integratie met tools

Drupal is een fantastisch product, maar het is niet noodzakelijk de beste keuze voor iedereen. Daarom integreren we Drupal regelmatig met andere tools.

In principe kunnen we Drupal koppelen met alle tools die een API hebben.

Hierbij enkele voorbeelden:

Hootsuite

Content is the king! Als marketeer wil je zoveel mogelijk content delen op Sociale Media. Maar het is niet ideaal om alles via Drupal te publiceren. Er is bijvoorbeeld geen mogelijkheid om content over langere tijd te spreiden (scheduling).

Tools zoals Hootsuite, Buffer, Edgar, etc. zijn hier veel beter voor geschikt. Wij integreren jouw website zodat alle content in de lijst komt bij bv. Hootsuite. Van daar uit kan je je content aanpassen volgens de kanalen.

Het is niet enkel een kosteneffectieve oplossing, je krijgt bovendien toegang tot een hele hoop extra features. Als je dit custom zou laten bouwen, dan zou dit snel een pak duurder uitkomen.

Mailchimp

Nieuwsbrieven versturen via een website is al lang geen goed idee meer. Het zorgt voor een overbelasting van de webserver en voor een veel te hoge SPAM score. Daarom zijn er tools zoals Mailchimp beschikbaar.

Wij integreren Mailchimp op je website, door het invullen van een inschrijvingsformulier wordt de geselecteerde content automatisch via een nieuwsbrief verstuurd naar jouw contacten.

Leer meer over Nieuwsbrieven.

IFTTT

IFTTT, de afkorting voor “If This Then That”, is een gespecialiseerde dienst om webservices met elkaar te verbinden.

Je kan bijvoorbeeld tweets, facebookposts en instragram foto’s met een bepaalde hashtag automatisch in een Google Sheets spreadsheet laten plaatsen, met Drupal halen we deze dan automatisch op. Zo hoeven we maar te verbinden met 1 dienst in de plaats van 3.

Leer meer over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief