WELT Awards Voka Oost-Vlaanderen

welt

WELT Awards Voka Oost-Vlaanderen

welt presentation

Veel bedrijven worden geconfronteerd met de ‘war for talent’.

Veel bedrijven willen meer dan een puur economisch logica volgen en ook maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.

2 drijfveren, gecombineerd in het WELT project van Voka.

‘WerkErvarings- en LeerTrajecten’ brengt talentzoekers en werkzoekenden samen. Bedrijven die moeilijk vacatures ingevuld krijgen en mensen die misschien wel geschikt zijn - of kunnen worden - maar relevante ervaring missen.

EntityOne doet al langer beroep op stagiairs, het was dan ook evident om mee te stappen in dit project. We worden zelf vaak geconfronteerd met de krapte aan geschikte profielen en willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet ontlopen. Daarnaast is het een uitgelezen kans om onze eigen HR-kennis uit te breiden.

De voorbije maanden werkten we met 2 WELT-stagiairs:

ME heeft grafische ervaring, maar niet met websites. We introduceerden haar in de wereld van HTML en CSS en ze kreeg de smaak te pakken. Bij de eindevaluatie bekeken we samen haar sterktes en formuleerden concrete werkpunten. We zijn erg benieuwd naar haar volgende stappen in de branche.

MQ volgde 5 jaar geleden een it-opleiding, kende een ongelijk traject met ziekte en werkloosheid en neemt nu de draad weer op. Met een migrantenachtergrond is dat een serieuze uitdaging, wij steunen en begeleiden hem in webdesign en front end development met mogelijks een vaste job in het vooruitzicht.

We zijn erg blij dat Voka en WELT het de moeite vonden ons de WELT Award toe te kennen.

Zaakvoerder Maarten De Block ontving die op 29/11/17 uit handen van VDAB topman Fons Leroy en Voka voorzitter Hans Maertens en ging voor een 70-tal geïnteresseerden dieper in op onze ervaringen met dit mooie initiatief. We gaan hier zeker mee verder.

Je kan onze werkplekken vinden op http://digitalentwerkt.be/default.aspx?App=FicheBedrijf&BedrijfId=53!

welt group photo

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief